Documente de interes pentru pacienții spitalului, privind respectarea normelor GDPR

Descarcă toate
pdf

nota_de_informare_gdpr

Mărime: 301.30 KB
Accesări: 10
Data adăugării: 18.01.2022
pdf

politica_cookie_a_scjua

Politica de cookie a SCJUA
Mărime: 53.42 KB
Accesări: 8
Data adăugării: 27.12.2021
pdf

drepturile_pers_vizate_potrivit_reg_nr_679

Drepturile persoanelor vizate extras din Reg. nr. 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal
Mărime: 130.35 KB
Accesări: 6
Data adăugării: 27.12.2021
pdf

formular_nota_inf_consimtamant_pacienti

Formular consimțământ pacienți pentru prelucrarea datelor cu caracter personal
Mărime: 58.61 KB
Accesări: 6
Data adăugării: 27.12.2021
pdf

formular_nota_inf_consimtamant_apartinatori

Formular consimțământ părinte / tutore / persoană împuternicită legal pentru prelucrarea datelor cu caracter personal
Mărime: 59.51 KB
Accesări: 5
Data adăugării: 27.12.2021
pdf

protocol_informare_pacienti_prelucrare_date

Protocol informare pacienți cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal
Mărime: 76.67 KB
Accesări: 11
Data adăugării: 27.12.2021
pdf

protocol_informare_tutore_pers_fara_discernamant

Protocol informare părinte / tutore / persoană împuternicită legal pentru prelucrarea datelor cu caracter personal
Mărime: 60.18 KB
Accesări: 6
Data adăugării: 27.12.2021
pdf

regulamentul_679_rectificat_23_mai_2018

Regulament nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal
Mărime: 0.98 MB
Accesări: 6
Data adăugării: 27.12.2021
pdf

pliant_ans_pdcp

Pliant ANSPDCP
Mărime: 1.81 MB
Accesări: 5
Data adăugării: 27.12.2021
pdf

brosura_regulament_gpd

Broșură Regulament General privind Protecția Datelor
Mărime: 7.20 MB
Accesări: 7
Data adăugării: 27.12.2021