Compartimentul Anestezie și Terapie Intensivă IV

s-a înființat în aprilie 2020 din necesitatea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, pacienților infectați cu virusul SARS CoV-2 și aflați în stare critică. Compartimentul a fost organizat sub coordonarea medicului primar ATI dr. Mihaela GULYAS ALBU și a fost amenajat și dotat în timp record, la parterul clădirii din strada Stephan Ludwig Roth nr. 2. În prezent, compartimentul este coordonat de dr. Cristina Sarkozi, medic specialist anestezie și terapie intensivă.

Activitatea medicală

De la înființare și până în prezent echipa medicală din cadrul Compartimentului ATI IV tratează doar pacienți cu infecție SARS CoV-2.

Compartimentul funcționează cu un total de 12 paturi dotate cu aparatură specifică unei secții de terapie intensivă.

Doi medici de anestezie și terapie intensivă efectuează activitatea medicală, între orele 08.00 – 14.00, iar continuitatea actului medical este asigurată prin servicii de gardă efectuate, prin rotație, de către medici ATI din secțiile Anestezie și Terapie Intensivă I, Anestezie și Terapie Intensivă II respectiv din Compartimentul Anestezie și Terapie Intensivă III.

  • Când este necesar să te prezinți la un consult cardiologic? Depistarea precoce a factorilor care ar putea duce la boala cardiovasculară.

  • Viața ta este în mâinile tale, spală-le corect. Nu cheltuiți pentru boli, investiți în igiena dvs. Spune adio germenilor.

  • Sfaturi pentru sezonul rece, ambientul propice pentru apariția unor boli intercurente.

Câteva imagini și informații

Echipa medicală a Secției Clinice Anestezie și Terapie Intensivă IV

Sunați la (004) 0357 407 200 sau (004) 0257 708 225 - int. 37

Sau contactați-ne prin formularul de mai jos

Vă vom contacta în decurs de o zi.

Sari la conținut